Shpërndaje lajmin

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të hënën më 22 janar vendimin për shkarkimin nga detyra të prokurorit të Durrësit, Ilir Hoxha. Vendimi u mor në mënyrë unanime nga trupa e KPK e kryesuar nga Roland Ilia, me relatore Suela Zhegun dhe anëtare Genta Tafa Bungon. Gjatë seancës dëgjimore më 18 janar, prokurori Hoxha […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *