Shpërndaje lajmin

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të premten më 17 mars 2023 vendimin për konfirmimin në detyrë të prokurorit të Tiranës, Kasëm Berberi. Vendimi u dha nga trupa e KPK e kryesuar nga Valbona Sanxhaktari, me relator Lulzim Hamitajn dhe anëtare Genta Tafa Bungo. Gjatë seancës dëgjimore më 10 mars 2023, Berberi u përball […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *