Shpërndaje lajmin

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të enjten më 22 dhjetor vendimin për konfirmimin në detyrë të prokurorit të Sarandës, Kledian LLaho. Vendimi u mor me shumicë votash nga trupa e KPK e kryesuar nga Olsi Komici, me relatore Firdes Shulin dhe anëtare Xhensila Pinen. Gjatë seancës dëgjimore më 19 dhjetor, Komisioni konstatoi balanca […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *