Shpërndaje lajmin

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të hënën më 12 dhjetor 2022 vendimin për shkarkimin nga detyra të prokurorit të Tiranës, Kudusi Shahu. Në seancën e parë dëgjimore më 2 nëntor, Komisioni evidentoi mospërputhje e pasaktësi në deklarimin e pasurisë, si dhe balanca negative në vlera të mëdha për krijimin e tyre, ku për […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *