Prokurori malazez akuzohet për mbrojtjen e bandës së drogës

Shpërndaje lajmin

Prokuroria Speciale e Shtetit e Malit të Zi akuzoi të dielën prokurorin special të shtetit Sasa Cadjenovic për mbrojtjen e anëtarëve famëkeq të bandës së drogës në Kavac, duke shtuar se hetimi mund të zgjerohet për të përfshirë zyrtarë të tjerë të prokurorisë dhe policisë. Cadjenovic u arrestua më 9 dhjetor, për shpërdorim të dyshuar […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *