Shpërndaje lajmin

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të premten më 10 mars 2023 vendimin për konfirmimin në detyrë të prokurorit të Tiranës, Naim Tota. Vendimi u mor me shumicë votash nga trupa e KPK e kryesuar nga Brunilda Bekteshi, me relatore Pamela Qirko dhe anëtar Roland Ilian. Gjatë seancës dëgjimore të parë të mbajtur më […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *