Prokurori në pension, Petrit Bica kërkon ndryshimin e vendimit të KPK

Shpërndaje lajmin

Kolegji i Posaçëm i Apelimit dëgjoi të enjten më 12 maj parashtrimet dhe konkluzionet përfundimtare lidhur me ankimin e ish-prokurorit të Tiranës, Petrit Bica kundër vendimit të Komisionit që ndëpreu vetingun për këtë subjekt rivlerësimi dhe i hoqi të drejtën për t’u rikthyer në sistemin e drejtësisë për shkak të dorëheqjes së tij. Në vendimin […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.