Prokurori Olsi Dado transferohet përkohësisht në SPAK

Shpërndaje lajmin

Këshilli i Lartë i Prokurorisë, KLP njoftoi të mërkurën më 15 mars se në mbledhjen plenare të datës 6 mars ka vendosur unanimisht të japë opinion pozitiv për transferimin e përkohshëm të prokurorit Olsi Dado, pranë Prokurorisë së Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar, SPAK, pas adresimit të kërkesës nga kjo strukturë. Po ashtu, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *