Shpërndaje lajmin

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të mërkurën më 24 maj vendimin për shkarkimin nga detyra të prokurorit të Tiranës, Petrit Hysa. Vendimi u mor në mënyrë unanime nga trupa e KPK-sw e kryesuar nga Alma Faskaj, me relatore Etleda Çiftjan dhe anëtar Olsi Komicin. Gjatë seancës dëgjimore më 22 maj, Hysa dha shpjegime […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *