Shpërndaje lajmin

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të mërkurën më 3 prill vendimin për konfirmimin ne detyrë të prokurorit të Tiranës,  Platin Aliçka. Vendimi u mor në mënyrë unanime nga trupa e KPK e kryesuar nga Etleda Çiftja, me relator Lulzim Hamitajn dhe anëtar Roland Ilian. Gjatë seancës dëgjimore më 2 prill nuk u evidentuan […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *