Shpërndaje lajmin

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit, KPK shpalli të mërkurën më 19 prill 2023 vendimin për konfirmimin në detyrë të prokurorit të Durrësit, Sokol Nishani. Vendimi u mor në mënyrë unanime nga trupa e KPK e kryesuar nga Firdes Shuli, me relator Olsi Komicin dhe anëtare Xhensila Pinen. Gjatë seancës dëgjimore më 14 prill, Nishani dha […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *