Shpërndaje lajmin

Një muaj pas dhunës barbare të ushtruar nga nëntë anëtarë të fisit Rraja në Fushë-Krujë, Prokuroria e Tiranës ka lehtësuar akuzën dhe u kërkon viktimave të dhunës që të ushtrojnë ankim, ose në të kundërt nuk mund të vazhdohet me ndjekjen penale ndaj autorëve. Prokuroria e Tiranës e regjistroi procedimin penal më 8 korrik për […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *