Shpërndaje lajmin

Komisioni i Pavarur i Kualifikimit zhvilloi të martën seancën dëgjimore me prokuroren e Fierit Erisa Hyka. Gjatë relatimit KPK vuri në dukje se prokurores nuk i ishin gjetur probleme në asnjë nga tre kriteret edhe pse Komisioni kishte kërkuar asaj shpjegime për tre denoncime dhe njërën prej dosjeve të shortuara. Procesi i saj i vetingut […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *