Shpërndaje lajmin

Prokurorja e Lushnjës, Merita Selimi u përball të martën më 25 korrik me Komisionin e Pavarur të Kualifikimit, KPK, kur gjatë seancës dëgjimore dhe shpjegime për burimet financiare të një apartamenti në Tiranë dhe një kredi me kushte lehtësuese, për burimet e likujditeteve, si dhe për gjetjet në kriterin profesional. Në hyrje të godinës ku […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *