Promovohet libri “Komiteti i Deçanit ÇKVSHJ” nga autori Hasan Ukëhaxhaj

0
Shpërndaje lajmin

Ansambli TROJET, në kuadrin e aktiviteteve të tij kushtuar librit organizon promovimin e radhës. Bëhet fjalë për librin “KOMITETI I DEÇANIT LNÇKVSHJ” nga autori Hasan Ukëhaxhaj.

Për librin do të flasin: DR. SALI SEFA, Z. IBISH NEZIRI, Z. KADRI REXHA DHE AUTORI.

Data: 25 Nëntor 2023
Ora: 18:30

Adresa: Schulhaus Matenbach, Talgutstr.71, 8400 Winterthur

Ju mirëpresim,
Ansambli „TROJET“ Winterthur

www.trojet.ch

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *