Protesta dhe emocione të forta në fillimin e gjyqit ndaj liderëve të UÇK-së në Hagë

0
Shpërndaje lajmin

“U-Ç-K! U-Ç-K!” Brohorimat jehonin nëpër rrugët e Hagës teksa mbështetësit e ish-presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, dhe tre të pandehurve të tjerë bashkë me të thërrisnin akronimin në gjuhën shqipe për Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës. Fillimi i gjyqit të katër ish-udhëheqësve guerilë në Dhomat e Specializuara të Kosovës në fillim të kësaj jave shkaktoi një […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *