Shpërndaje lajmin

Siç po shkojnë gjërat në Haiti, bandat e dhunshme mund të fitojnë jo vetëm një rol zyrtar në qeveri, por mund të bëhen realisht edhe vetë qeveria. Pas kapjes së infrastrukturës kritike nga bandat dhe dorëheqjes së kryeministrit Ariel Henry, Haiti po shfaq të gjitha tiparet e njohura të një shteti të dështuar. Popullit të […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *