Shpërndaje lajmin

Deputetja e Partisë Demokratike Dhurata Çupi bëri propozimin duke e cilësuar ligjin si  antikushtetues dhe të futur në rend dite me një proces jotransparent. “Tërhiqeni nga votimi. Është antikushtetues dhe abuziv,” iu drejtua ajo kryetares së Kuvendit, Lindita Nikolla. “Po synoni në mënyrë abuzive që pronat shtetërore t’ia jepni privatit, t’ja jepni oligarkëve. Po kërkoni […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *