PS rrëzon kërkesën për një rezolutë për “Njohjen e gjenocidit të Srebrenicës”

Shpërndaje lajmin

Kjo kërkesë e inicuar nga ish-kryeministri Sali Berisha dhe disa deputetë të Partisë demokratike nuk kishte gjetur dakordësi të mëkurën në Konferencën e Kryetareve për tu futur në rendin e ditës duke ia kaluar këtë vendimmarrje seancës plenare. Berisha duke mbrojtur këtë këresë tha në Kuvend se njohja e gjenocidit në Srebrenicë është një akt […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *