November 29, 2021

Pse çorapet duhen futur në uthull

Shpërndaje lajmin

Merrini çorapet dhe i fusni në uthull. Arsyeja, do t’ju bëjë ta provoni gjithmonë.

Kur bëhet fjalë për pastrimin, të gjithë duan të mësojnë truke të reja për ta bërë atë që kanë bërë deri tani më të lehtë dhe më të shpejtë.

Kjo video tregon 25 truke që do t’jua bëjnë jetën më të lehtë kur ballafaqoheni me vështirësi me të cilat me siguri do të përballeni gjatë pastrimit dhe rregullimit të shtëpisë tuaj .

Truku i fundit është i jashtëzakonshëm dhe funksionon në çdo gjë, nga muret tek rrobat. Për të pastruar një njollë vaji, mbulojeni me shkumë dhe pastrojeni me një peshqir të lagur pas 1 minute. Shkuma do të largojë njollën, duke e lënë sipërfaqen të pastër.

Shikoni videon:

/


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *