September 20, 2021

Pse lart e poshtë po flitet për shtatzëninë e Encës?

Shpërndaje lajmin

Nuk e dimë nga ka marrë shkas një ndjekës i këngëtares Enxha Haxhia, por s’ka ngurruar ta pyesë atë vetë në Instagram lidhur me një shtatzëni të mundshme.

Ndaj, i gjithë rrjeti po flet për shtatzëninë e këngëtares Enca Haxhia, që në fakt nuk ekziston.

“Duhet të jesh duke folur për ndonjë shtatzëni nga ushqimet…Besoj se nuk do të mbetem shtatzënë për një tjetër 5 vjeçar,” është përgjigjur 25 vjeçarja.

Enca konfirmoi gjithashtu që është single dhe e lumtur për momentin.


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *