January 19, 2022

Publikohen pamje gjatë kohës kur Ibrahim Rugova u shpall “Doktor Nderi” në Francë

Shpërndaje lajmin

Në dhjetor të vitit 1996, ish-Presidenti Ibrahim Rugova ishte shpall Doktor Nderi (Honoris Causa) në Universitetin e Parisit VIII në Sorbonë të Francës.

Sekretari i Zyrës së Presidentit Rugova, Adnan Merovci, ka publikuar këto fotografi dhe ka treguar se prezent në këtë ngjarje ishin edhe Fadil Vokrri, Avni Spahiu, Daut Berisha dhe Alush Gashi.

“Më 1996, Presidenti RUGOVA u shpall Doktor Nderi (Honoris Causa) i Universitetit të Parisit VIII, Sorbonë, Francë. Në këtë ngjarje me rëndësi prezent ishin edhe 4 njerëz të veçantë:

Fadil VOKRRI, Avni SPAHIU, Daut BERISHA dhe Dr. Alush Gashi!”, ka shkruar Mervoci në Facebook

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4184248158285302&id=100001004785957

 


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *