Publikohet për herë të parë foto e çuditshme e Zelenskyt edhe Putinit, kjo foto po thyen rrjetin

Shpërndaje lajmin

Kjo Iuftë e cila po zhvillohet në mes Rusisë dhe Ukrainës ēshtē ndër zhvillimet më dramatike pas Iuftës sê Dytë Botërore.
Ag.resioni i Rusisë ndaj Ukrainës nuk po ndalet, edhe pas shumë përpjekjeve dhe takimeve që kishin delegacionet e Ukrainës dhe Rusisë. Meqenése marrveshje nuk po arrihet, po dikutohen modalitete për ti rritur bisedimet në nivel presidencial, në mes presidentit Zelensky dhe Putin.
Por ketij takimi po i paraprinë një fushatë interesante me fotografi nga shume njerëz të cilët po mundohen t’i paraqesin pozicionet e shteteve permes presidentëve, si dhe dështimin e Putinit. Fotoja që u bë me virale ne rrjet është kjo siç vijon:

Leave a Reply

Your email address will not be published.