Punëtorët e huaj e përdorin Shqipërinë si trampolinë drejt Perëndimit

Shpërndaje lajmin

Gjatë fushatës elektorale të vitit 2021, kryeministri Edi Rama u përball me ankesat e bizneseve për mungesë të forcës punëtore dhe u ofroi atyre si zgjidhje mundësinë e punësimit të shtetasve të huaj. “Kur të fillojnë të mësojnë shqip, fillo dhe ndërroji se fillojnë thashethemet, u hyn krimbi, jo politika, jo demokracia, jo liria,” i […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *