Punonjëset e një kompanie përfundojnë në spital me shenja helmimi

Shpërndaje lajmin

Pesë punonjëse të një kompanie prodhimi kabllosh elektro-mekanike pranë autostradës Durrës-Tiranë përfunduan në spital me shenja helmimi, sipas një njoftimi që shpërndau të hënën policia e Durrësit. Punëtoret u paraqitën në spital rreth orës 13:10 pas mesdite dhe sipas mjekes së shërbimit të rojes në Urgjencën e Durrësit, Ermira Kale, shkak i gjendjes së tyre […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.