Shpërndaje lajmin

Bashkia e Pustecit pritet të vendosë në zgjedhjet e 14 majit nëse do të vijojë qeverisjen nga kryebashkiaku aktual, Pali Kolefski, i cili ka punuar më herët në doganën e Korçës dhe që i përket Partisë Socialiste apo ekspertit të turizmit, Pandi Jani, i cili po garon me një platformë antikorrupsion me mbështetjen e Koalicionit […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *