Shpërndaje lajmin

Gjatë fjalimit të tij, Putin i ka bërë jehonë pretendimeve të mëparshme se Perëndimi po kërkon të dobësojë Rusinë dhe ta gjunjëzojë atë që nga rënia e Bashkimit Sovjetik.
“Perëndimi po kërkon mundësi të reja për të na goditur dhe ata gjithmonë kanë ëndërruar ta copëtojnë shtetin tonë , në shtete më të vogla që do të luftojnë kundër njëri-tjetrit,” tha ai.
Ai akuzoi perëndimin se është “lakmitarë” dhe dëshiron që Rusia të jetë në “koloninë” e saj. Kjo është arsyeja pse, vazhdon ai, Perëndimi po bën një “luftë hibride” kundër Rusisë.
“Ata nuk duan të na shohin si një shoqëri të lirë. Ata duan të na shohin si një turmë skllevërsh.
Ata nuk kanë nevojë për Rusinë. Ne kemi nevojë për Rusinë!, theksoi Putin.
/
 
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *