Qasja në komunikimiet e kriptuara, një hap në luftën kundër bandave ballkanase të drogës

0
Shpërndaje lajmin

Ata mbërritën rreth orës 10:00. Rreth një duzinë xhipa të zinj të policisë të rreshtuar në një rrugë të pjerrët në periferinë e pasur të Beogradit, Dedinje, shtëpia e ambasadorëve të huaj, mauzoleumit të Josip Broz Titos dhe, që nga lirimi i tij nga burgu në dhjetor, vendi ku jeton edhe një bos famëkeq droge […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *