Që të ndihmojë Ukrainën, dhe të tjerët, Evropa duhet t’i kthehet vlerave të saj thelbësore

Shpërndaje lajmin

Deri në luftën aktuale në Ukrainë, BE-ja perceptohej si introverte, e preokupuar për terrorizmin, emigracionin, Brexit-in, shtetet anëtare që nuk respektonin rregulloret e BE-së për sundimin e ligjit, të drejtat LGBTQ dhe politikën klimatike. Samiti i tetorit 2021 në Slloveni tregoi se procesi i integrimit dhe zgjerimit kishte ngecur dhe ekspozuar sfidat themelore të zbatimit […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.