Shpërndaje lajmin

Në këto kohë të trazuara, shpesh të krijohet përshtypja sikur një tronditje eklipson shpejt një tjetër. Para se të zgjidhet një problem, shfaqet një krizë tjetër. Vetëm pak javë më parë, lufta në Ukrainë dominonte titujt kryesorë të lajmeve, por shpërthimi i fundit i dhunës midis Izraelit dhe Hamasit ka zënë që atëherë qendrën e […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *