Shpërndaje lajmin

Mes kundërshtimeve dhe akuzave të opozitës, shumica socialiste në Këshillin Bashkiak të Tiranës ngriti kartonat jeshilë për të miratuar kërkesën e kryebashkiakut Erjon Veliaj për një fond shtesë prej rreth 600 milionë lekësh [5.6 milionë euro] për landfillin e Sharrës, me argumentin se ‘ndodhemi tashmë në kushtet e emergjencës’. Sipas relacionit, pagesa do të përdoret […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *