Qeveria favorizon “investitorët strategjikë” edhe për zonat e lira ekonomike

Shpërndaje lajmin

Qeveria vendosi t’i japë përparësi biznesve që kanë marrë statusin “investitor strategjik” për kontratat në “zonat e teknologjisë dhe zhvillimit ekonomik”, që janë zona të lira ekonomike, pa taksa. Sipas ndryshimeve të bëra me një VKM në mbledhjen e fundit të qeverisë futet procedura jokonkurruese, nga e cila do të përfitojnë vetëm disa kompani që […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *