Qeveria shtyn afatin e mbrojtjes për refugjatët afganë dhe ukrainas

0
Shpërndaje lajmin

Për shtetasit afganë që mbërritën në Shqipëri në gusht të vitit 2021 pasi forcat talebane morën nën kontroll qeverinë e Kabulit, afati i mbrojtjes do të shtyhet deri më 24 gusht të këtij viti. Ndërsa për shtetasit ukrainas që u larguan për shkak të agresionit rus në Ukranë, afati i mbrojtjes do të shtyhet deri […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *