Rama “lavdëron” punën e qeverisë, nxjerr fotot nga Korça dhe bën krahasimin: S’ka më të verbër se sa ai që nuk do të shikojë

Share

Kryeministri Edi Rama ka publikuar fotografitë nga Korça, duke u shprehur se dje dhe sot ka ndryshuar si nata me ditën. Rama shprehet se përpos ndryshimit rrënjësor të qytetit jug-lindor, janë shtuar edhe të ardhurat e ekonomisë vendore.

Postimi i plotë

S’ka më të verbër se sa ai që nuk do të shikojë, por Korça nga dje sot nuk ka ndryshuar si nata me ditën veç në dukje, po edhe në të ardhurat e ekonomisë vendore, që dje lëngonte nën pluhurin e harresës, ndërsa sot hap dita-ditës dyer të reja bujtinash, baresh, restorantesh, aktivitetesh lloj-lloj, të cilat tërheqin gjithnjë e më shumë vizitorë në qytetin që sot e kupton pse të moçmit e quanin, “Parisi i Vogël” i Shqipërisë😍 Me qendrën e re të kodimit e të start up-eve për të rinjtë, Korça e Mandatit të Tretë do të kthehet edhe në një destinacion dijeje për punësim në tregun global të shërbimeve digjitale👍

 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri
 • foto galeri


Share

Komente