Rama paralajmëron sërish: Familjet e pasura mund të paguajnë më shumë për çmimin e energjisë

Shpërndaje lajmin

Kryeministri Edi Rama, tha se po bëhet një studim nga ministria e Energjisë që familjet e pasura të paguajnë më shumë për çmimin e energjisë.
“Nuk do e rrisim çmimin e energjisë elektrike. Ndërkohë ministria e Energjisë po bën një studim për familjet e pasura, jo për të rikthyer fashat e tmerrshme që na çuan në katastrofë totale dhe na lanë  në buzë të humnerës në vitin 2013 për të parë nëse mund të bëjmë një ndarje të përkohshme ku ata që kanë më shumë të paguajnë më shumë në energjinë elektrike. Asnjë familje të mos ketë kosto rritje për çmimin e energjisë. Po shikojmë një mundësi, për një periudhë të përkohshme, ku ata që kanë më shumë, të paguajnë më shumë për faturën e energjisë”, tha Rama.
Kujtojmë se dhe në një komunikimet e tij Rama kishte paralajmëruar se familjeve me të ardhura të larta mund t’ju hiqet mburoja financiare në faturën e energjisë elektrike./

Leave a Reply

Your email address will not be published.