Rama shtron Iftar në muajin e Shenjtë të Ramazanit (VIDEO)

Shpërndaje lajmin

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka shtruar iftar ditën e sotme me rastin e muajit të Shenjtë të Ramazanit.
“Kënaqësi e veçantë rikthimi në Tryezën e Iftarit pas dy vjetësh të paprecedentë nën sulmin e pandemisë’’, shprehet Rama teksa I bashkohet tryezës së iftarit.
‘’Jam i lumtur sot që pas 2 vitesh ndare dhe kufizimesh, si pasojë e një  sulmi të paprecedent pandemik, gjendemi rreth tryezës së iftarit. Më ka munguar ky takim sepse Tryeza e Iftaitr prej vitesh ka ushqyet tek unë një ndjesia paqeje. Faleminderit që keni ardhur dhe në emër të Lindës, gjysmës më të mirë times. Edhe në këtë rast nuk do mungojnë përqeshjet të cilat i ushqen një injoracncë ulëritëse mbi islamin në veçanti. Nuk ka nevojë as të jesh mysliman që të ulesh në Tryezën e Iftarit dhe të marrësh prej saj ushqimin lehtësues”, tha Rama./ /

Leave a Reply

Your email address will not be published.