Raporti i AMA: Televizionet abuzuan gjatë pandemisë me reklama për barnat

Shpërndaje lajmin

Televizionet shqiptare abuzuan me pandeminë e COVID-19 duke shtuar kohën e reklamave për mediakamente, emisione për shëndetin si dhe me anë të reklamave të fshehura. Konstatimi vjen nga Autoriteti i Mediave Audiovizive (AMA) në raportin vjetor të punës të paraqitur të martën në Komisionin për Edukimin dhe Mjetet e Informimit Publik. “Situata e krijuar nga […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *