Shpërndaje lajmin

Komisioni i Posaçëm parlamentar për Reformën Zgjedhore dëgjoi të premten propozimet e disa organizatave të shoqërisë civile që kanë si fokus monitorimin e proceseve zgjedhore. Propozimet u fokusuan tek problematikat që kanë lindur me zbatimin e Kodit Zgjedhor në fuqi gjatë zgjedhjeve parlamentare 2021 dhe atyre vendore të 2023-it si;  përdorimi i burimeve publike në […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *