Refuzimi i socialistëve për të hetuar krimet e dyshuara bie ndesh me pretendimin për “përgjegjësi personale”

0
Shpërndaje lajmin

Në mënyrë të përsëritur, Edi Rama, Erion Veliaj dhe zyrtarë të tjerë socialistë protestojnë me forcë pafajësinë e tyre për korrupsionet dhe krimet që kanë bërë bashkëpunëtorët e tyre më të ngushtë. Madje ata ndjehen edhe të persekutuar nga kërkesat e qytetarëve që ata të mbajnë përgjegjësi, apo nga supozimi, jo fort i paarsyeshëm, se […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *