Regjistrimi i PD-së në zgjedhje mbetet peng i paqartësive ligjore

Shpërndaje lajmin

Celibashi vendosi gjithashtu refuzimin e kërkesës së depozituar nga Sali Berisha, duke iu referuar vendimit gjyqësor të Apelit që e riktheu konfliktin për kryetarin dhe organet drejtuese të Partisë Demokratike në gjykatën e shkallës së parë. Pasi dëgjoi pretendimet e palëve, Celibashi tha se nuk është kompetencë e KQZ-se cili është përfaqësuesi apo organi drejtues […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *