Reklamat e dyshimta të Zugut premtojnë apartamente me leje qëndrimi

Shpërndaje lajmin

Në kantonin e Zugut bëhet thirrje për kujdes nga reklamat e pasurive të paluajtshme në internet që premtojnë apartamente me një dhomë me qira në kanton për 1745 franga në muaj, duke përfshirë një leje vendosjeje për kantonin, përcjell albinfo.ch.
Pse është e dyshimtë kjo? Apartamenti nuk ka ambiente gatimi apo lavanderie “dhe është i përshtatshëm vetëm për dikë që nuk është shpesh në Zug”.
Me fjalë të tjera, reklama u drejtohet njerëzve që duan të përfitojnë nga taksat e favorshme të kantonit, më të ulëtat në Zvicër.
Nëse josheni nga kjo ofertë, mos u bëni. “Reklamat e tilla janë të dyshimta dhe duhet të trajtohen me kujdes”, paralajmëroi një zëdhënës i Departamentit të Çështjeve Ekonomike të Zug.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *