October 25, 2021

Remont në NST Tec të Kombinatit, OSHEE: Zonat që do ngelen pa energji nesër në Tiranë

Shpërndaje lajmin

Një pjesë e qytetarëve të Tiranës, gjatës së hënës do të përballen me mungesën e energjisë elektrike.

OSHEE me anë të një lajmërimi, njofton qytetarët se një remont ka ndodhur në NST Tec të Kombinatit.

Ndër të tjera në reagimin e saj OSHEE thekson se nga ora 09:00 deri në orën 14:00 do të stakohet energjia elektrike në zona të kryeqytetit të tilla si Yzberisht, Vaqarri dhe Sharra.

“Stakim, 24 maj

Për shkak të remontit të parashikuar në NST Tec Kombinat, në datën 24 maj gjatë intervalit kohor 09:00-14:00 do të stakohet energjia në këto zona në Tirane:

Pjesërisht Yzberisht, Vaqarr, Sharrë.”, thuhet në njoftimin e OSHEE./abcnews.al


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *