October 28, 2021
Shpërndaje lajmin

Këtë javë, 880 raste të reja Covid-19 u regjistruan në Zvicër, me 44% më pak se një javë më parë (1,576). Numri ditor i rasteve me një mesatare të përsëritur 7-ditore tani është 126. Gjatë javës, 22 njerëz u raportuan të pranohen në spital në Zvicër me Covid-19. Për më tepër, vdekjet ishin të qëndrueshme në 11, 2 më të larta se një javë më parë. Deri në fund të javës, numri i përgjithshëm i të vdekurve në Zvicër me Covid-19 kishte arritur në 10,869, shkruajnë mediat zvicerane, përcjell albinfo.ch.

Në Zvicër, rreth 32% e popullsisë ka marrë dy doza vaksine.

Deri më 23 qershor 2021 rreth 49% e popullsisë së Zvicrës ishin vaksinuar me të paktën një dozë dhe numri i dozave për 100 kishte arritur në 81 në Zvicër.

 


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *