Reshje intesive dëbore, 50 automjete bllokohen në Qafën e Murrizit

Shpërndaje lajmin

Reshjet me intensitet të lartë dëbore në Qafën e Murrizit kanë bërë që të mbesin të bllokuara rreth 50 mjete.
Shkak janë bërë makinat me goma verore dhe pa zinxhirë në baypas, ndërsa 3 borëpastruese po punojnë, por reshjet me intesitet nuk e lejojnë zhbllokimin dhe kalimin e mjeteve.
Vijon…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *