Reshjet e mëdha të borës, Policia e Kosovës ka një apel për gjithë vozitësit

Share

Pas reshjeve të borës që kanë nisur dhe po vazhdojnë të bien, Policia e Kosovës ka dalur me një apel për gjithë vozitësit.

Policia bënë thirrje që shoferët të kenë kujdes të shtuar gjatë ngasjes në rrugë me ngrica.

Bazuar në situatën e tanishme ku përveç vërshimeve që janë prezente në disa vendbanime dhe në rrugë, nga Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës, parashikohet të ketë mot të ftohët në vendin tonë, andaj nga Policia e Kosovës apelohet për kujdes të shtuar, përshtatje të shpejtësisë me kushtet atmosferike, me gjendjen e rrugëve dhe ngadalësim gjatë lëvizjes në rrugët me ngrica./arbresh.info/

Policia e Kosovës apelon:

KUJDES TË SHTUAR GJATË NGASJES NË RRUGË ME NGRICA!
Bazuar në situatën e tanishme ku përveç vërshimeve që janë prezente në disa vendbanime dhe në rrugë, nga Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës, parashikohet të ketë mot të ftohët në vendin tonë, andaj nga Policia e Kosovës apelohet për kujdes të shtuar, përshtatje të shpejtësisë me kushtet atmosferike, me gjendjen e rrugeve dhe ngadalësim gjatë lëvizjes në rrugët me ngrica.


Share

Komente