Revoltohet artisti: Kënga e Shqipërisë në Eurovizion skandaloze dhe pa identitet

0
Shpërndaje lajmin

Artisti nga Kosova Luan Durmishi tha në emisionin GoodMorning Albanians në Euronews Albania se kënga që do të përfaqëson Shqipërinë në Eurovizion nuk ka asnjë lidhje me artin dhe profesionalizmin.
Ai u shpreh se çmon talentin e familjes Kelmendi por shtoi se tema e trajtuar në atë format nuk ka origjinalitet dhe identitet artistik.
 
LEXONI GJITHASHTU:

Publikohen çmimet e biletave në Eurovizion, spektakli më 13 maj në ‘Liverpool Arena’
Gjovalin Shkurtaj kritika për këngën e Eurovizionit: Duket të ishte e kuptueshme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *