Shpërndaje lajmin

Amendamentet e propozuara nga përfaqësuesit e opozitës në delegacionin e përbashkët në Bruksel u miratuan dhe nga përfaqësuesit e shumicës, duke vendosur në dokumentin e rezolutës mesazhe të forta për Shqipërinë në procesin e integrimit me Bashkimit Europian. Rezoluta thekson rëndësinë e rolit të Parlamentit në procesin e integrimit Evropian dhe zbatimin e ligjit, duke […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *