Rezultatet në Kamëz, Vorë dhe Elbasan, Berisha: Janë paraprake, jam besimplotë

0
Shpërndaje lajmin

Ish-kryeministri Sali Berisha në një konferencë për media, ka folur në lidhje me rezultatet e deritanishme të zgjedhjeve në tre bashki, Vorë, Elbasan dhe Kamëz.
Kërkoj nga KQZ të bëj auditim për aparatet e votimit. kodi zgjedhor ka parashikimet e saj si mund të trajtohet dyshimi ndaj aparatit. PD dp të kërkojë zbatimin e të gjitha ligjeve në këtë drejtim. Do të bëhen verifikime, aty ku dyshohet rezultati. Ky quhet rezultat paraprak. Nuk jam unë këtu të japë përgjigje përfundimtare, prandaj duhet auditim. Kërkohet. Unë jam besimplotë dhe kemi bërë një monitorim të shkëlqyer”, tha Berisha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *