January 22, 2022

Rikthimi i “Sex and the City”, protagonisti kryesor vdes në mënyrë të pazakontë

Shpërndaje lajmin

Më në fund u publikua episodi i parë i “Sex and the City”, “And Just Like That”, por një zhvillim në serialin e njohur tronditi publikun dhe shkaktoi reagime të pabesueshme. Më konkretisht, në episodin e parë, i preferuari i Carrie Bradshaw, z. Big, pëson një atak në zemër pas stërvitjes intensive në një biçikletë statike Peloton.

Kompania mbajti qëndrim ndaj këtij zhvillimi, pasi rezultoi në një rënie të mprehtë të aksioneve të saj në Wall Street. Grupi ka reaguar duke përcjellë mendimin e Dr. Suzan Steinbaum, kardiologe dhe anëtare e Këshillit Shkencor Peloton.

“Shumë do ta përshkruanin stilin e jetës së zotit Big si të pamatshëm, me kokteje, puro dhe biftekë. Ai ishte në rrezik serioz sepse kishte pësuar një atak të parë në zemër në ciklin e 6-të. Shkaqet e vdekjes së heroit imagjinar, vazhdoi ai dhe jo fakti, se ai ishte duke u stërvitur. “Ngasja e një biçiklete në Peloton mund ta ketë ndihmuar atë të vonojë këtë sulm në zemër.”

/


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *