October 18, 2021

Rinisin udhëtimet mes Kosovës dhe Italisë

Shpërndaje lajmin

Fluturimet direkte mes Italisë dhe Kosovës po rifillojnë. Kështu ka njoftuar Ambasada e Italisë në Kosovë.

Kjo ambasadë ka njoftuar edhe për tri udhëtimet e para që do të realizohen në qershor dhe korrik.

“17 qershor, Prishtinë – Milano Malpensa me Wizz Air
19 qershor, Prishtinë – Veronë me AirPrishtina
18 korrik, Prishtinë – Romë me Wizz Air”, ka njoftuar ambasada italiane

“Vendos maskën dhe udhëto sigurtë!”, shkruajnë ata.

 


Shpërndaje lajmin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *